Albert en Aukje, Keurslager

Keurklasse varkensvlees

Bij ons kunt u bewust genieten van puur Nederlands varkensvlees. Wij hebben namelijk uitsluitend Keurklasse varkensvlees in ons assortiment. Wij kiezen ervoor om verantwoord vlees van Nederlandse varkens te verkopen dat bijdraagt aan duurzame sojateelt. Al jaren werken wij samen met duurzame varkenshouderijen in Nederland aan de productie van verantwoord varkensvlees. Keurklasse varkensvlees is een duurzaam kwaliteitsproduct, dus met extra zorg voor mens, dier, en milieu geproduceerd. Zowel de varkenshouder als de veevoerproducent krijgt een eerlijke prijs voor de geleverde inspanningen, hier en in Brazilië.
Bovendien is het vlees erg lekker en goed betaalbaar.

Van Rooi
De familie Van Rooi heeft een lange historie in de varkenshouderij. Meer dan een halve eeuw aan ervaring zorgt voor een gedegen aanpak van de veehandel, die later is uitgebreid met een slachterij.

Van varkenshouders
Alle aangesloten varkenshouders kiezen voor duurzaam en verantwoord ondernemen, uitsluitend Nederlandse boeren die op een duurzame, veilige en ambachtelijk wijze varkens houden mogen deelnemen. Zij worden voor Milieukeur gecertificeerd en gecontroleerd door de onafhankelijke certificatie-instelling SGS. Door doordachte stalinrichting en zorgvuldig management is het energieverbruik van de varkenshouder lager. Ook de ammoniak- en mineralenuitstoot zijn lager. In de loop der tijd zijn de eisen steeds verder aangescherpt en aangevuld. Voorbeelden hiervan zijn het beperken van andere broeikasgassen en zware metalen.

Van Nederlandse bodem
Het varkensvlees komt uitsluitend van kleine Nederlandse familiebedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en waarbij de zorg voor de dieren nog van zelfsprekend is. De boeren letten zoveel mogelijk op het milieu en het welzijn van hun dieren. Door het vlees van relatief dichtbij te halen, zijn er bovendien geen lange milieubelastende veetransporten nodig.

Garantie
Op natuurlijke wijze grootgebracht in Nederland:

 1. Constante aandacht voor dier en welzijn
 2. Niet gecastreerd
 3. Hoogwaardig voer
 4. Diervriendelijk
 5. Milieuvriendelijk

Kijk voor meer informatie op:
www.hartvoordewereld.nl/vanrooi

Boerenachterham

Ontdek onze heerlijke Boerenachterham bij ‘de onbetwiste hamspecialist’.

 • Gemaakt van puur vlees van de beste delen van het varken. Zonder kleur- geur- en smaakstoffen.
 • Bereid op ambachtelijk wijze volgens traditionele receptuur op eiken- en beukenhout.

Deze Boerenachterham is gemaakt van de hele coburger van het varken, waardoor het minimaal 97% vlees bevat. De ham wordt handmatig geknoopt om op ambachtelijke wijze te worden gerookt op snippers van beukenhout. Hierdoor heeft deze ham een typerend authentieke smaak.

 • Handgeknoopt
 • Bestaat voor 97% uit vlees
 • Geen gluten, lactose en smaakversterkers toegevoegd
 • Laag zoutgehalte

Albert en Aukje, Keurslager

De Dellen 12
9231EB Surhuisterveen
0512363454

Openingstijden

maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten