Wij bieden heerlijk vers Hollands kalfsvlees. Enkele aanraders zijn:

Kalfsschnitzel
Kalfsschenkel (ook voor osso buco)
Kalfslappen
Kalfssaucijzen

Melk en vlees

Melk en vlees

Nederland is een grote producent van kalfsvlees. En dat heeft te maken met het feit dat we een echt zuivelland zijn. Om melk te blijven geven, moeten koeien regelmatig kalveren. Veel kalveren gaan vervolgens naar een kalvermesterij.

Kalvermester Leo de Jager uit Lekkerkerk houdt al meer dan dertig jaar kalveren. Gemiddeld gaat het om zo’n 200 kalveren, van verschillende rassen. Ze zijn afkomstig van verschillende  zuivelboerderijen in de Krimpenerwaard. De eerste weken is het belangrijk dat ze voldoende biest meekrijgen. Dit is de eerste melk van een koe die net gekalfd heeft en onmisbaar voor hun weerstand.

Albert en Aukje, Keurslager

De Dellen 12
9231EB Surhuisterveen
0512363454

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 21:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten