Albert en Aukje, Keurslager

Boeuf D'or rundvlees

Boeuf d’Or rundvlees staat voor welzijn voor de dieren en gezondheid voor de mens, dier en omgeving. Keurslagerij Albert en Aukje heeft ervoor gekozen te werken met Boeuf d’Or rundvlees van een bijzondere kwaliteit en een heerlijke volle smaak.

De Boeuf d’Or runderen zijn ontstaan uit vraag naar rundvlees met garanties. Kwaliteit, smaak en prijs zijn niet meer de enige aankoopargumenten voor jou als consument.

Verantwoord en duurzaam vlees, zorg voor de dieren en herkomst van het product zijn belangrijke aspecten. Boeuf d’Or runderen hebben minimaal de laatste twaalf maanden van hun leven in Nederland doorgebracht en bij één van de bij ons aangesloten vleesveehouders. Niet biologisch maar toch meer aandacht voor het dier.

Boeuf d’Or rundveehouders

Missie van de vleesveehouder is om met ontzettend veel vakmanschap, dierenliefde, ruime huisvesting en vooral goede voeding onze Boeuf d’Or runderen een zo goed mogelijk leven te geven.

De smaak van rundvlees.
Er is constant aandacht voor het dier, ras (Blonde d’Aquitaine, Limousin) welzijn en voerreceptuur. De runderen worden gevoerd met fijn kruidig hooi, granen, maïs, tarwe en gerst. Dit geeft onze Boeuf d’Or rundvlees zijn unieke smaak en malsheid. Moderne producten als oliën en vetten worden bij onze runderen geweerd.

Wat betekent dit voor jou.
Bij Keurslagerij Albert en Aukje ben je verzekerd van uitstekend slagerskwaliteit rundvlees.
Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit rundvlees draag jij een steentje bij aan het welzijn van onze Boeuf d’Or runderen.

Albert en Aukje, Keurslager

De Dellen 12
9231EB Surhuisterveen
0512363454

Openingstijden

maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten