Albert en Aukje, Keurslager

Porc D'Or

De varkenshouders van Porc d'Or zijn uitsluitend gevestigd in Noord en Oost Nederland. Het zijn familie bedrijven die veelal jaren ervaring hebben en ze worden bijgestaan door een aantal specialisten ieder op hun eigen vakgebied. Het welzijn voor de dieren staat erg hoog in het vaandel van onze varkenshouders, dit heeft twee redenen een varken wat gezond is en zich prettig en comfortabel voelt geeft betere technische resultaten en de tweede reden is dat medicijn gebruik tot een minimum beperkt blijft. Het natuurlijke gedrag van een varken proberen we zoveel mogelijk in stand te houden en te stimuleren, de zeugen houden we in groepshuisvesting, de biggen blijven in groepen bij elkaar zodat we voorkomen dat er onderling niet continu bepaald hoeft te worden wie de leider in de groep is. 

Onze varkens zijn geselecteerd op ras dat specifiek geschikt is voor de consumptie, het vlees is ietsje vetter , door z.g. intramusculair vet, daardoor is het vlees ook malser. Vlees wat ietsje vetter is geeft een heerlijke smaak zeker voor de fijnproever. De varkens krijgen een uitgebalanceerd rantsoen. Door de jonge pas geboren biggetjes al in een heel vroeg stadium mee te laten eten met de zeug activeren we de spijsverterings organen nog beter, met als resultaat een betere opname van de granen. Een belangrijk voordeel hierbij is ook nog eens dat de jonge biggetjes nog weerbaarder worden.

Boerenachterham

Ontdek onze heerlijke Boerenachterham bij ‘de onbetwiste hamspecialist’.

  • Gemaakt van puur vlees van de beste delen van het varken. Zonder kleur- geur- en smaakstoffen.
  • Bereid op ambachtelijk wijze volgens traditionele receptuur op eiken- en beukenhout.

Deze Boerenachterham is gemaakt van de hele coburger van het varken, waardoor het minimaal 97% vlees bevat. De ham wordt handmatig geknoopt om op ambachtelijke wijze te worden gerookt op snippers van beukenhout. Hierdoor heeft deze ham een typerend authentieke smaak.

  • Handgeknoopt
  • Bestaat voor 97% uit vlees
  • Geen gluten, lactose en smaakversterkers toegevoegd
  • Laag zoutgehalte

Albert en Aukje, Keurslager

De Dellen 12
9231EB Surhuisterveen
0512363454

Openingstijden

maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten