Impressie nieuwe winkel

Persbericht - 12 juni 2015

Bewust, ambachtelijk, lekker eten, warm en modern. De spiksplinternieuwe Keurslagerij van Albert en Aukje de Haan te Surhuisterveen is te vangen in deze vijf kernwoorden. Het openings- en jubileumfeest was een groot succes, daarom wordt het feest met vijf weken verlengd.

Opening 
3 juni jl. openden Albert & Aukje de deuren van hun nieuwe Keurslagerij aan de Dellen 12 te Surhuisterveen. Klanten waren best een beetje onder de indruk. “Het is nog nooit zo druk geweest”, aldus Albert de Haan.

Bewust en uit de streek 
De slagerij mag er dan ook zijn. Het is een moderne winkel met een warme uitstraling vol lekkere (streek)producten. Albert en Aukje kiezen voor duurzame vleessoorten. Dat ze oog voor dierenwelzijn hebben getuige ook de grote zwart-wit foto’s aan de wand met koeien in de wei en varkens in de modder, zoals het hoort.

Even wachten 
De prettige sfeer maakt dat je je prima op je gemak voelt in de winkel. Het is dan ook geen probleem om even te wachten tot je wordt geholpen.
Door het bewonderen van de prachtig ingerichte toonbank hoef je je geen moment te vervelen.

Prijzen 
Na de opening was het 10 dagen feest bij Albert en Aukje in de slagerij. Dat bevalt zo goed dat er nog 5 weken feest achteraan worden geplakt. Klanten maken kans op diverse prijzen, waaronder een luxe BBQ voor 10 personen, hapjes voor 8 personen of een week lang gratis maaltijden voor 2 personen.
De actie loopt tot 18 juli.

Tip 
Als we een tip mogen geven: ga naar Keurslager Albert & Aukje, je wordt er vriendelijk geholpen en de producten smaken fantastisch.
De Fryske dubbel turfgerookte droge worst is een must!

Zie ook het artikel in Vleesmagazine en de Albert & Aukje Courant.

2 sterren bij Slager met Ster 2015-2016

Wij wonnen twee sterren bij Slager met Ster 2015! Met als eindcijfer een 8,91! 

10-jarig jubileum - Dubbel feest bij Keurslagerij Albert & Aukje

Persbericht - mei 2015

Albert en Aukje de Haan vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum én openen op 3 juni de deuren van hun nieuwe Keurslagerij op de Dellen 12 te Surhuisterveen. Daarom vieren ze de komende weken feest!

Trots
Tien jaar geleden openden Albert en Aukje de Haan hun Keurslagerij aan De Kolk 35 te Surhuisterveen. Voor Albert een verrassende wending na zijn studie Technische Bedrijfskunde. Aukje had echter al 10 ervaring in het slagersvak. De overname was een echte mijlpaal voor de jonge ondernemers. “Ik was best trots toen op de gevel van de winkel ‘Albert & Aukje, keurslager’ prijkte” blikt Aukje terug.

Naar de Dellen 12 
Na een aantal verbouwingen was het nu tijd om een nieuwe locatie te betrekken. Op woensdag 3 juni a.s. in het zo ver: dan openen Albert en Aukje de deuren van de nieuwe winkel aan de Dellen 12. “Omdat het een nieuw pand is hebben we voor de bouw onze wensen kunnen aangeven. Met het resultaat zijn we heel tevreden”, aldus Albert over de nieuwe Keurslagerij.

Degelijk & ambachtelijk 
De nieuwe winkel beschikt over een ambachtelijke productieruimte die klaar is voor de toekomst. In de worstmakerij zal het maken van de populaire droge worst worden voorgezet. Het is nieuw en toch ook vertrouwd. De medewerkers van Keurslagerij Albert & Aukje zijn ook te spreken over de nieuwe winkel. Hun toekomstige werkplek is degelijk en heeft een warme sfeer. “Ze willen de klanten graag in de nieuwe winkel ontvangen”, vertelt Albert.

Eigen krant
Speciaal voor de opening en het jubileum is er een ‘Albert & Aukje Courant’ uitgebracht. “In de Courant staat hoe het 10 jaar geleden begon en waar we nu voor staan. Het geeft een goed beeld van wat wij belangrijk vinden.” Aukje doelt hiermee op de bewuste keuzes die ze maken met betrekking tot dierenwelzijn, milieu en kwaliteit. “Complimenten voor ons team zijn hier trouwens op zijn plaats: ook zij hebben een grote bijdrage geleverd de afgelopen 10 jaar.”

Feestelijke actie 
Vanaf de opening op 3 juni wordt het 10-jarige jubileum gevierd met een 10-daagse actie. Elke dag zijn er smakelijke en scherpe aanbiedingen. Daarnaast worden er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals gratis droge worst voor de eerste 100 klanten (woensdag 3 juni), activiteiten voor de kinderen (woensdag 3 en 10 juni) en een vleeswaren proeverij (vrijdag 5 juni). Ook zijn er mooie prijzen te winnen voor kinderen en volwassenen. Kortom, voor de opening en het jubileum gaan niet ongemerkt voorbij.

De 10-daagse met aanbiedingen en acties is van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 juni 2015.

Keurslager Albert & Aukje scoort ster

Al bijna 10 jaar is slagers echtpaar Albert en Aukje de Haan, Keurslager in Friesland. In hun fraaie slagerij aan De Kolk 35 in Surhuisterveen, werken zij dagelijks aan hun passie: het slagersvak. Met een ruim assortiment kwaliteitsproducten en uitstekende service zijn zij een aanwinst voor de omgeving. Albert en Aukje zijn altijd druk bezig het beste uit zichzelf en de slagerij te halen. Hun enthousiasme en inzet zijn in november beloond met één ster in een landelijke wedstrijd voor slagers.

In 2014 werd voor de tweede keer de Slager met Ster competitie georganiseerd. Een wedstrijd voor slager uit het hele land, waarbij ze worden beoordeeld op zeer uiteenlopende punten. Van de producten in de toonbank, tot de service en de digitalisering. Iets wat bij de Keurslagerij in Surhuisterveen wel goed zit. Reden voor Albert en Aukje om ook dit jaar mee te doen aan de wedstrijd. Het continue harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen: op maandag 17 november werd tijdens de landelijke uitreiking bekend dat Albert en Aukje één ster mee terug mochten nemen.

Het juryrapport wat werd uitgereikt loog er niet om en voldeed aan de verwachtingen van Albert en Aukje. Albert de Haan: ”We zijn erg trots op het resultaat, dat hebben we zeker ook te danken aan ons fantastische team!”. Het team van de Keurslagerij werd onder andere bezocht door een mysterie shopper. Niets om te vrezen zo bleek, want op dat onderdeel scoorde de slagerij zeer hoog. “Met een compliment voor Antje Alma, onze verkoopmedewerkster, zij stak er met haar overweldigende enthousiasme met kop en schouders boven uit.” aldus een enthousiaste Albert. Vriendelijk geholpen worden is bij de Keurslagerij in Surhuisterveen dan ook vanzelfsprekend.

Bij Keurslager Albert & Aukje is één van de belangrijkste pijlers de herkomst van het vlees, dat werd ook meegenomen in de behoordeling tijdens Slager met Ster. Albert vertelt: “Wij kiezen heel bewust het vlees uit wat we verkopen, zo zijn we er zeker van dat hetgeen we verkopen ook goed is.”. Om ook hun klanten duidelijk te laten zien wat voor een vlees ze verkopen, maakt de slagerij gericht reclame. Met flyers die dieper ingaan op de herkomst, een actuele site waar alle informatie te vinden is en door hun deelname aan Keurklasse.

Keurklasse is een initiatief vanuit de overkoepelende organisatie de Vereniging van Keurslagers, waarbij steeds meer Keurslagers zich aansluiten. Keurslager Albert & Aukje hebben gekozen voor Keurklasse varkensvlees. Hierbij wordt er samengewerkt aan de duurzame varkenshouderij in Nederland. Het zijn kwaliteitsproducten die geproduceerd worden met extra zorg voor dier, mens en milieu. Albert: “Het is bovendien erg lekker vlees en goed betaalbaar, ook niet onbelangrijk”.

Naast het Keurklasse varkensvlees wordt er onder hetzelfde Keurklasse label ook Boerderijkip verkocht. Dit als antwoord op de vraag van de consument. Albert: “Boerderijkip is een smaakvol stukje vlees doordat de dieren een hele goede verzorging en plantaardig voer krijgen. Het proberen waard!”. Naast dit zorgvuldig uitgekozen varkens- en kippenvlees ligt er ook KDR rundvlees in de toonbank. KDR staat voor Keten Duurzaam Rundvlees , de naam zegt het al: de keten van geboorte tot slacht is zo minimaal mogelijk. En er worden hoge eisen gesteld aan de veehouders als het gaat om dierenwelzijn. Een verantwoord stukje vlees!

Ook met de maaltijdenhoek in de slagerij scoren ze in Surhuisterveen. Aukje de Haan: “Sinds Januari 2012 verkopen wij dagverse maaltijden in onze Meat & Meals maaltijden. Er was duidelijk vraag naar dagverse en gezonde maaltijden.”. Het Meat & Meals concept is zo ingericht dat de klant vaste prijzen betaalt, verschillend per portiegrootte. Ook zijn er vaste thema’s zoals Hollands, Italiaans en Oosters. Aukje: “Toch is er een wisselend aanbod, er wordt namelijk met de seizoenen mee gekookt. Gezond, gemakkelijk én bovendien erg lekker!”.

Al met al is er genoeg reden om naar Keurslager Albert & Aukje te gaan. Een uitgebreid assortiment aan heerlijke producten, kennis van zaken en uiteraard een service zoals men die mag verwachten bij een Keurslager.

Al bijna 10 jaar is slagers echtpaar Albert en Aukje de Haan, Keurslager in Friesland. In hun fraaie slagerij aan De Kolk 35 in Surhuisterveen, werken zij dagelijks aan hun passie: het slagersvak. Met een ruim assortiment kwaliteitsproducten en uitstekende service zijn zij een aanwinst voor de omgeving. Albert en Aukje zijn altijd druk bezig het beste uit zichzelf en de slagerij te halen. Hun enthousiasme en inzet zijn in november beloond met één ster in een landelijke wedstrijd voor slagers.

In 2014 werd voor de tweede keer de Slager met Ster competitie georganiseerd. Een wedstrijd voor slager uit het hele land, waarbij ze worden beoordeeld op zeer uiteenlopende punten. Van de producten in de toonbank, tot de service en de digitalisering. Iets wat bij de Keurslagerij in Surhuisterveen wel goed zit. Reden voor Albert en Aukje om ook dit jaar mee te doen aan de wedstrijd. Het continue harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen: op maandag 17 november werd tijdens de landelijke uitreiking bekend dat Albert en Aukje één ster mee terug mochten nemen.

Het juryrapport wat werd uitgereikt loog er niet om en voldeed aan de verwachtingen van Albert en Aukje. Albert de Haan: ”We zijn erg trots op het resultaat, dat hebben we zeker ook te danken aan ons fantastische team!”. Het team van de Keurslagerij werd onder andere bezocht door een mysterie shopper. Niets om te vrezen zo bleek, want op dat onderdeel scoorde de slagerij zeer hoog. “Met een compliment voor Antje Alma, onze verkoopmedewerkster, zij stak er met haar overweldigende enthousiasme met kop en schouders boven uit.” aldus een enthousiaste Albert. Vriendelijk geholpen worden is bij de Keurslagerij in Surhuisterveen dan ook vanzelfsprekend.

Bij Keurslager Albert & Aukje is één van de belangrijkste pijlers de herkomst van het vlees, dat werd ook meegenomen in de behoordeling tijdens Slager met Ster. Albert vertelt: “Wij kiezen heel bewust het vlees uit wat we verkopen, zo zijn we er zeker van dat hetgeen we verkopen ook goed is.”. Om ook hun klanten duidelijk te laten zien wat voor een vlees ze verkopen, maakt de slagerij gericht reclame. Met flyers die dieper ingaan op de herkomst, een actuele site waar alle informatie te vinden is en door hun deelname aan Keurklasse.

Keurklasse is een initiatief vanuit de overkoepelende organisatie de Vereniging van Keurslagers, waarbij steeds meer Keurslagers zich aansluiten. Keurslager Albert & Aukje hebben gekozen voor Keurklasse varkensvlees. Hierbij wordt er samengewerkt aan de duurzame varkenshouderij in Nederland. Het zijn kwaliteitsproducten die geproduceerd worden met extra zorg voor dier, mens en milieu. Albert: “Het is bovendien erg lekker vlees en goed betaalbaar, ook niet onbelangrijk”.

Naast het Keurklasse varkensvlees wordt er onder hetzelfde Keurklasse label ook Boerderijkip verkocht. Dit als antwoord op de vraag van de consument. Albert: “Boerderijkip is een smaakvol stukje vlees doordat de dieren een hele goede verzorging en plantaardig voer krijgen. Het proberen waard!”. Naast dit zorgvuldig uitgekozen varkens- en kippenvlees ligt er ook KDR rundvlees in de toonbank. KDR staat voor Keten Duurzaam Rundvlees , de naam zegt het al: de keten van geboorte tot slacht is zo minimaal mogelijk. En er worden hoge eisen gesteld aan de veehouders als het gaat om dierenwelzijn. Een verantwoord stukje vlees!

Ook met de maaltijdenhoek in de slagerij scoren ze in Surhuisterveen. Aukje de Haan: “Sinds Januari 2012 verkopen wij dagverse maaltijden in onze Meat & Meals maaltijden. Er was duidelijk vraag naar dagverse en gezonde maaltijden.”. Het Meat & Meals concept is zo ingericht dat de klant vaste prijzen betaalt, verschillend per portiegrootte. Ook zijn er vaste thema’s zoals Hollands, Italiaans en Oosters. Aukje: “Toch is er een wisselend aanbod, er wordt namelijk met de seizoenen mee gekookt. Gezond, gemakkelijk én bovendien erg lekker!”

Al met al is er genoeg reden om naar Keurslager Albert & Aukje te gaan. Een uitgebreid assortiment aan heerlijke producten, kennis van zaken en uiteraard een service zoals men die mag verwachten bij een Keurslager.

Albert en Aukje, Keurslager

De Dellen 12
9231EB Surhuisterveen
0512363454

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten